THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Trendkleur: diep blauw


bloomingville donker blauw

Gespot op de Woonbeurs en in de nieuwste collecties van diverse woonmerken: blauw. Van dat mooie diepe blauw waar je weg kunt zinken. Of dromen. Ik vind het zó mooi, dat ik er over nadenk om een muur deze kleur te geven. Er komen ook steeds meer mooie design producten op de markt in deze prachtige diepblauwe kleur. Ook de verfspecialisten hebben een aantal nieuwe kleuren in de nieuwe collecties.

Blauwe accessoires

Bovenstaande en twee onderstaande beelden zijn van de nieuwe collectie van Bloomingville. Heerlijke beelden waar je steeds wat nieuws ziet en enthousiast wordt voor deze kleur. Op het eerste beeld zie je een muur geschilderd in diepblauw en daar hangt een gouden kastje aan met blauwe accessoires erin. Deze kleur blauw wordt vaak gecombineerd met goud en rotan en hout.

Dit zie je ook terug op onderstaande foto waar wederom een mooie blauwe muur als basis is voor dit stilleven. Je ziet weer een goud accent, het tafeltje, en verder zijn de accessoires ook blauw. Leuke lamp ligt er ook op het tafeltje!

blauwe accessoires
diep blauw interieurblauw house doctorblauwe keuken
diep blauw interior
diep blauwe muur

Diepblauw met wit

De diepblauwe kleur kan ook goed gecombineerd worden met lichte kleuren. Hiervan zie je op de eerste foto een goed voorbeeld. Op één wand is blauwe verf aangebracht, de vloer is daarentegen licht en de overige muren zijn wit. Het geheel wordt aangekleed met oudroze accessoires en ook weer in combinatie met blauw. Geweldig geheel!
donker blauw

Wat vind jij van de trend diepblauw in het interieur? 

Bronnen: bloomingville.com | bloomingville.com | bloomingville.com | bloomingville.com housedoctor.dk | bobedre.dk | brabbu.com | trendspanarna.nu | hm.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply