THESTYLEBOX

Kinderkamer inspiratie Meubels Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

The Rabbit Chair


Logeerpartijtje

Dit weekend hadden wij iemand te logeren! Namelijk The Rabbit Chair.  Er zijn gelijk dikke vrienden gemaakt kan ik je vertellen. Ik kreeg namelijk hele goede hulp van Daantje, de dochter van één van mijn beste vriendinnen. Samen hebben we er een super leuk feestje van gemaakt, maar dat is ook niet zo moeilijk met zo’n tof item voor in de kinderkamer of zelfs in de woonkamer.

01-therabbitchair-feestje

The Rabbit Chair van Qeeboo kwam namelijk een weekend bij ons logeren. Het konijn maakt een reis door Nederland georganiseerd door TALK ABOUT PR. En zijn eerste logeerpartijtje was bij mij thuis, onwijs gezellig!

01-therabbitchair-stoel

Silhoue van een konijn en een stoel

The Rabbit Chair is een ontwerp van Stefano Giovannoni. De inspiratie voor het ontwerp komt voort uit de overeenkomst van het silhouet van een konijn en een stoel. De oren van The Rabbit Chair kunnen namelijk gebruikt worden als rugleuning. Op die manier kunnen volwassenen ook gebruik maken van de stoel. Maar natuurlijk kunnen kinderen ook gewoon op de rug van het konijn kruipen, alsof ze een ritje gaan maken.

01-therabbitchair-oren

Het konijn is gemaakt van kunststof en is te verkrijgen in veel verschillende kleuren. En hij heeft nog meer familieleden, wat dacht je van een lichtgevend konijn? Maar even terug naar The Rabbit Chair, doordat het konijn is gemaakt van kunststof is deze niet super zwaar. Voor een volwassene prima op te pakken aan de oren en te verplaatsen. Op die manier hoeft het konijn geen vaste plaats in huis te krijgen en kan er mee gespeeld worden door kinderen waar ze maar willen!

01-therabbitchair-kusje

Morgen zwaaien wij The Rabbit Chair uit en krijgt hij een nieuw logeeradres. Uiteraard houden wij zijn volgende adres nog heel even geheim. Maar vind je het leuk om zijn reis volgen?
Dat kan via alle Social Media kanalen onder de #rabbitshare

Liefs, Lotte

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply