THESTYLEBOX

Binnenkijker

The Jane Antwerpen


interior the jane

Het is weer woensdag en dat betekent een nieuwe binnenkijker! Vaak zijn dit interieurs in binnen- en buitenland, maar vandaag kijken we binnen in het prachtige designrestaurant The Jane, gevestigd in Antwerpen. Het interieur en de styling van The Jane is ontworpen door Piet Boon en ik heb zelden zó’n mooi restaurant gezien. Ben je benieuwd naar meer foto’s? Kijk snel verder!

Inrichting The Jane

Antwerpen is een leuke stad om een een keer heen te gaan, maar als je weet dat The Jane in Antwerpen zit, moet je echt een bezoekje wagen aan de Belgische stad. The Jane was oorspronkelijk een kerk en is omgebouwd tot een restaurant. De oude elementen zijn behouden en dit zie je terug in het interieur. Wat je meteen opvalt als je binnenkomt, is de enorme verlichting aan het plafond. Het kleurenpalet van de inrichting bestaat uit zwart, wit en goud. Een aantal stoelen hebben een zachtgroen, blauwe kleur.

gebouw the janethe jane antwerpen  details the jane the jane antwerp

Eten en drinken in The Jane

Alleen al voor de inrichting is het waard om het restaurant te bezoeken. Maar voor lekker eten en goede wijn ben je bij hier ook aan het goede adres! In het restaurant kun je kiezen uit twee tasting menu’s. De menu’s bestaan uit verschillende voor- en nagerechten en twee desserts. Wanneer je niet zoveel trek hebt, kun je genieten van drankjes en hapjes in de de Upper Room Bar: de bar staat op de plaats waar vroeger het orgel stond.

food the janeantwerpen the jane

Bronnen: Richard Power photography | thejaneantwerp.com | arq4design.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply