THESTYLEBOX

Interieur ideeën Woonaccessoires

Studio Snowpuppe lamp


 lamp studio snowpuppe

Oeh, ja. Weer zo’n mooie duurzaam design ontwerp: de lampen van Studio Snowpuppe. Je hebt ze vast wel een keer ergens voorbij zien komen, maar ik wilde er toch nog een blog over schrijven. Gewoon, omdat ze TE leuk zijn. Ben jij bekend met de Studio Snowpuppe lamp?

Studio Snowpuppe

Studio Snowpuppe is vrolijk en gezellig. Dat is hoe ze zichzelf omschrijven en dit is niet heel gek als je de kekke kleurtjes en ontwerpen van Studio Snowpuppe ziet. Vanuit de studio in Den Haag worden de handgevouwen (!) papieren lampen ontwerpen en gemaakt. Het leuke vind ik dat Studio Snowpuppe minimale middelen en natuurlijke materialen gebruikt. Win-win-win-win situatie dus!

De lampen zijn in allerlei kleuren te verkrijgen, hierboven zie je de lamp in wit / herfstgeel en hieronder met de kleur ‘gradient koraal’. Naast de verschillende kleuren van het papier kun je ook het lichtsnoer in allerlei kleuren kiezen. Leuk!

studio snowpuppe lamp
studio snowpuppe lamp kinderkamer

Design lampen

De design lampen van Studio Snowpuppe zijn verkrijgbaar in allerlei varianten. Bijvoorbeeld de ‘Moth lamp’ die gevouwen is uit 1 stuk papier. Door de vouwen creëert de lamp een leuk schaduwspel. Het papier filtert daarnaast het licht en geeft er kleur aan. De Moth lamp zie je op de foto hierboven. Hieronder zie je de Muurlamp Klimpoppe met de Chestnut lamp eraan. De muurlamp kun je ook met de Moth lamp bestellen.

studio snowpuppe lamp
design lamp

Led verlichting

Alle Studio Snowpuppe lampen zijn voorzien van een mooie met papier gevouwen kap. Dit is ook de reden waarom alleen led lampen gebruikt kunnen worden. Led verlichting wordt niet warm, en kunnen dus ook geen brand veroorzaken in combinatie met het papier.

Wat vind jij van de Studio Snowpuppe lamp? 

Bronnen: studiosnowpuppe.nl (styling door Kate Wood) | my-full-house.com | norsu.com.au | studiosnowpuppe.nl (styling door Kate Wood) | designcrushblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply