THESTYLEBOX

Binnenkijker Droomhuis

Een strandhuis interieur


strandhuis-interieur-4

Als ik het voor het kiezen had, als ik niet zou nadenken over mijn familie en vrienden in Nederland, dan vertrok ik samen met mijn gezin naar de andere kant van de wereld. Dan ging ik wonen in Australië of Indonesië waar het klimaat zoveel fijner is. Lekker buiten leven, buiten wonen en veel zonlicht opnemen. Dat klinkt voor mij echt als een droom! Zou jij dat ook wel zien zitten? Dit prachtige strandhuis in Australië laat precies zien wat ik bedoel en daarbij heeft het ook nog een prachtig strandhuis interieur.

strandhuis-interieur-1

Op vakantie in je eigen huis

Wij wonen in Nederland op een voormalig vakantiepark met allemaal houten huisjes. Iedereen die bij ons langskomt die zegt dat het voelt alsof ze op vakantie zijn. Dat is natuurlijk leuk om te horen maar eerlijk gezegd is dit huis pas écht op vakantie in eigen huis. Als je hier woont dan moet het toch elke dag als vakantie aanvoelen?

strandhuis-interieur-3

strandhuis-interieur-2

Kleuren in een strandhuis interieur

Waarom ik zo van een strandhuis interieur houd is omdat er weinig felle kleuren gebruikt worden maar juist veel natuurlijke tinten. Neutrale tinten die je niet zo snel beu bent. Natuurlijke materialen die het huis echt sfeer geven en die altijd mooi blijven. Een mooi natuurlijk en neutraal interieur is vaak ook tijdloos.

strandhuis-interieur-8

strandhuis-interieur-7

strandhuis-interieur-6

strandhuis-interieur-5

Lichte tinten en veel daglicht

Combineer lichte kleuren met natuurlijke materialen en heel veel daglicht. De magische combi als je ook graag een strandhuis interieur wilt creëren. Vooral daglicht is belangrijk voor ons in Nederland. Aangezien we veel donkere dagen hebben, is het goed om veel raampartijen te hebben die het daglicht binnen laten stromen.

strandhuis-interieur-11

strandhuis-interieur-10

strandhuis-interieur-9

Een bijzondere woning in Australië, helemaal bedacht en ingericht door de bewoners zelf in maar 13 weken tijd! Het scheelt altijd veel tijd tijdens het bouwproces wanneer je kiest voor lokale materialen. Dit soort materialen hebben een korte levertijd en zijn altijd voorradig. Een tip voor de verbouwers onder ons!

Bronnen: insideout.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply