THESTYLEBOX

Binnenkijker

Strandhuis in Australië


voordeur strandhuis

Een strandhuis is de ideale plek om tot rust te komen en van de zomer te genieten. Dit fijne strandhuis in Australië was vroeger een bowlingclub. Interieurdesigner Karen Aker heeft destijds de bowlingclub veranderd in een stijlvol en fijn strandhuis met grijze en blauwe accenten.

Inrichting strandhuis

Het strandhuis heeft een donkere houten vloer. Door de witte muren en de grote ramen is het huis lekker licht. De vele grijs- en blauwtinten zorgen voor veel sfeer. Er staat een grijze bank met blauwe kussens in de woonkamer. Dezelfde tinten zijn doorgevoerd in de keuken en de slaapkamer, wat zorgt voor een mooi geheel in het huis.

living strandhuisbank strandhuis

Strakke badkamer

In de badkamer liggen donkerblauwe tegels. Het bruine meubel staat mooi in combinatie met de vloer. Het bad op pootjes zorgt voor een speels effect tussen het strakke geheel. Het houten krukje matcht perfect met het meubel.

bad strandhuismeubel badkamer

Fijne slaapplek

Wie zou er niet wakker willen worden met zo’n waanzinnig uitzicht?! Vanuit het bed kijk je uit op het strand. De slaapkamer heeft dezelfde stijl als de rest van het strandhuis. Alle muren zijn wit en de grijs- en blauwtinten zijn ook hier terug te zien.

slaapkamer strandhuis

Wat vind jij van dit strandhuis?

Bron: style-files.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply