THESTYLEBOX

Industrieel interieur Keuken inspiratie Vintage interieur

Stoere keuken


stoere keuken
Industriële, stoere keukens zijn een lust voor het oog en ik vond deze keuken daar helemaal bij passen. Alle ingrediënten voor een ideale keuken in één.

Stenen muur

Ik schreef er al eens een blog over: de stenen muur. Dat past zo in de stoere keuken en is bijzonder mooi. Alle muren in deze keuken zijn van bakstenen gemaakt en dat zorgt direct voor een stoere stijl. De keukenkastjes zijn van hout gemaakt en er ligt een betonnen aanrechtblad op. Ook heel mooi zijn de zwarte stalen frames op de muur en het plafond. De afzuigkap past perfect in het geheel.
stoere keuken stenen muur

Eetkamertafel en eetkamerstoelen

In de stoere keuken staat een fantastische grote eetkamertafel. Het stalen frame past goed bij de frames op het plafond en de muren en het houten tafelblad bij de keukenkastjes. Aan de eetkamertafel staan verschillende eetkamerstoelen met een vintage look.
stoere keuken industrieel

Keukenaccessoires

De stoere keuken staat vol met mooie industriële keukenaccessoires, zoals de stalen kannen met plantjes erin. Op het plankje staan groene stoere vazen, welke een mooi kleuraccent geven in de stoere keuken. Had ik al wat gezegd over die fantastische industriële lampen? Love it.

stoere keuken hout

Wat vind jij van deze stoere keuken, ideeën voor bij jou thuis?
Bronnen: kitchenbuilding.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply