THESTYLEBOX

Interieur ideeën Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Stoel stylen: 6x anders


zwarte stoel karwei

Wanneer mensen bij me langs komen dan komt het vaak voor dat er gezegd wordt: hee, het is weer anders. Waar elke interior-junk zichzelf waarschijnlijk wel in herkent. Nu heb ik een zwarte stoel. Die stoel heeft al een heel aantal looks gekregen. Dus ik dacht: laat ik er eens een blog over schrijven. Ik dook mijn archief in en vond 6 verschillende plaatjes. Het spijt me als niet alle foto’s van mooie kwaliteit zijn. Maar hee, het gaat om het idee! Mijn versie van: de stoel stylen: 6x anders. 

Styling stoel

De eerste foto is direct mijn favoriete styling, omdat bijna al mijn favoriete producten erbij betrokken zijn. De stoel heb ik hier aangekleed met een grijs schapenvachtje en een zwart-wit kussentje. Naast mijn stoel staat een aardappelkistje op wieltjes, die mijn vader eens voor me in elkaar kluste. Het is ongeveer het enige wat elke verhuizing overleeft (ik ben vaak verhuisd in de laatste 2 jaar). Tenslotte mijn klok van Zuiver.

Hieronder zie je ongeveer dezelfde versie, maar dan met een groen kleedje erbij. Op de foto zie je ook nog een industriële lamp en mijn Ohmyhome poster.

ohmyhomestoel gestyled 5x anders

Bovenstaande en onderstaande foto’s zijn niet fantastisch, maar de styling vind ik best leuk. Hierboven heb ik mijn stoel met een bruine sjaal en bijpassend kussentje aangekleed. Op de grond staat een bruine koffer met vaasjes met bloemen. Hieronder met zwart-wit kleedje en groen tafeltje.

stoel stylen
urban jungle stoel

Oké, als ik bovenstaande foto terug zie dan word ik er helemaal chaotisch van. Wat een hoop spulletjes overal. Dit was in mijn: ‘ik wil kleur en veel- heel veel- planten in huis’-fase. Na een tijdje was ik het helemaal zat en ging ik weer terug naar heel veel zwart-wit en rust. Past toch wel iets beter bij mij denk ik zo. Hieronder zie je een versie met bijzettafeltje en lamp. Ook zie je een stukje van mijn kringloopkast, super blij mee.

zwarte stoel

Welke styling is jouw favoriet?

Bron: eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply