THESTYLEBOX

Industrieel interieur Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Stenen muur slaapkamer


stenen muur

Ben je gek op de industriële stijl? Grote kans dat je een stenen muur dan erg mooi vindt. Een stenen muur past helemaal in een industriële stijl. Het geeft een stoere uitstraling aan een ruimte. In deze blog wil ik je inspireren met allerlei stenen muren in de slaapkamer.

Stenen muur slaapkamer

Een stenen muur geeft je slaapkamer een stoere look. Maar hoe combineer je de muur met bijvoorbeeld je vloer? Kies voor een gietvloer als je een robuuste sfeer in je slaapkamer wilt. Liever een wat warmere uitstraling? Dan is een houten vloer een goede keuze. Ik vind persoonlijk een witte vloer prachtig in combinatie met een stenen muur. Met verschillende materialen breng je warmte aan in je slaapkamer. Zo breng je veel sfeer aan door te kiezen voor een linnen dekbed of een wollen plaid.

stenen muur slaapkamerstenen muurwitte stenen muurmuur steengrijze muur

Stenen muur behang

Als je woont in een oud huis en een prachtige oude stenen muur in dit huis hebt, mag je van geluk spreken. Niet elk huis heeft dit namelijk. Heb je geen oude stenen muur in je huis, maar wil je dit wel? Kies dan voor stenen muur behang. Een voorbeeld hiervan kun je zien op onderstaande foto. Binnen no time verander je je witte muur in een stoere, industriële muur. Een ideale oplossing als je je interieur een industriële look wilt geven.

stenen behangmuur slaapkamer

Wat vind jij van een stenen muur?

Bronnen: happymodern.ru | lovely-market.fr | vtwonen.nl | thedesignchaser.com | style-files.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply