THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Landelijk interieur

Stenen muur in de badkamer


stenen-muur-badkamer-4

Vind je een tegelmuur in de badkamer wat aan de saaie kant? Ga dan voor een stenen muur in de badkamer. Ik vond een heel aantal mooie voorbeelden van de stenen muur in de badkamer!

Grijze kiezelstenen

Op de bovenste foto staat een badkamer die ik echt enorm mooi vind. De zwarte en grijze kiezelstenen die zijn gebruikt voor deze muur passen fantastisch mooi bij de houten wastafel. Op de foto hieronder is een heel andere manier gebruikt van de stenen muur in de badkamer. Lichte kleine stenen vormen samen een originele badkamermuur.

stenen-muur-badkamer stenen-muur-badkamer-1

Rust in de badkamer

Op de foto hierboven is gekozen om de halve muur met kiezelstenen te betegelen. Leuk is dat het onderste randje wel gewoon van witte tegels is. Deze stenen muur in de badkamer geeft een landelijk effect en geeft een rustgevende sfeer af. Op de foto hieronder is gekozen om een gedeelte van de muur in steen te laten en de rest wit te schilderen. Dit geeft een driedimensionaal effect aan de badkamer, ik dacht eerst namelijk dat de muur een stuk van de witte muur afstond. De houten knoppen die je links op de foto ziet zijn trouwens van Muuto en helemaal hip op Instagram. Wat vind jij van de stenen muur in de badkamer?  

stenen-muur-badkamer-2

Bronnen:  archdaily.com | enjoythekisss.blogspot.com | karwei.nl | vosgesparis.blogspot.ch

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply