THESTYLEBOX

Tuin & balkon inspiratie

Steigerhouten tuinmeubelen


steigerhouten relax meubel

Steigerhout in de tuin is altijd een goed idee. Het is namelijk een duurzame houtsoort en daarnaast nog een fantastisch mooi. Of je nu nieuw steigerhout, gebruikt steigerhout of geschilderd steigerhout gebruikt. Daarnaast kun je met een steigerhouten plank helemaal los gaan. Maak er- of koop er een bank van, een relaxstoel, een tafel of speelhuisje voor de kids. Ofwel: steigerhouten tuinmeubelen horen in elke tuin thuis!

Zelf aan de slag met steigerhout

Ben je een beetje handig? Ga dan zelf aan de slag met steigerhout en maak een aantal mooie tuinmeubelen. Bijvoorbeeld de enorm toffe relaxstoel op de eerste foto. Ik ben zelf niet enorm handig, maar deze stoel van steigerhout ziet er toch niet al te ingewikkeld uit. Met de juiste werkbeschrijving erbij prima te doen!

Een andere versie van de steigerhouten tuinmeubelen die je zelf kunt maken is de tuinbank. Hieronder zie je een mooi voorbeeld. Wel een flinke klus, maar niet onmogelijk om zelf mee aan de slag te gaan.

steigerhouten tuin bank steigerhouten tuinbanksteigerhout bank zelf makensteigerhouten tuinmeubelen tuin bank hout zwart steigerhouten bank

Zwarte tuinmeubelen

Het fijne aan steigerhout is dat je de tuinmeubelen altijd kunt (laten) schilderen in elk gewenste kleur. Hierboven en hieronder zie je mooie voorbeelden van tuinbanken die zwart zijn geschilderd. Dit geeft toch weer een heel andere sfeer en dimensie aan de tuin. Prachtig vind ik het!

zwart steigerhouten tuinmeubel

Toch niet zo heel handig? Zoek dan een expert op die steigerhouten tuinmeubelen op maat maken. Kies bijvoorbeeld voor meubelen uit de hand van de mannen van VanStoerHout. Zij maken hele creatieve (tuin) meubelen en accessoires!

Bronnen: karwei.nl | achadosdedecoracao.blogspot.com | gardenista.com | norskeinteriorblogger.blogspot.com | usame.es | sanderswoodworks.nl | planete-deco.fr | fotografthereseromell.blogspot.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply