THESTYLEBOX

Woonaccessoires

Starten met Philips Hue


Als basis om te kunnen starten met Philips Hue zou je er voor kunnen kiezen een starterpack E27 of starterpack GU10 aan te schaffen. Dit hangt af van het armatuur waar je de Hue lampen in wil gaan gebruiken. De E27 lamp heeft de standaard grote schroeffitting en wordt het meest toegepast in hanglampen, vloerlampen of een tafellamp. Hou wel rekening met de kleur van de lampenkap, als je de lampen met alle kleurmogelijkheden wil gaan gebruiken zijn witte lampenkappen de beste optie.

Starten met Philips Hue

Starten met Philips Hue

Hue GU10
Een Hue GU10 lamp is meer een spot model en kun je gebruiken in onder andere plafondspots of inbouwspots. Een plafondspot of inbouwspot wordt vaak toegepast om licht te kunnen richten, op iets aan de wand bijvoorbeeld. Daarnaast kun je ook prachtig indirect strijklicht op een muur reflecteren, hiervoor plaats je de inbouwspots plusminus 15cm uit de muur en laat deze recht naar beneden schijnen langs de muur. Met de Hue GU10 full color spot kun je een witte muur van prachtige kleuren voorzien.

Starten met Philips Hue

Starten met Philips Hue

Friends of Hue
Als uitbreiding op de Hue led verlichting kun je voor een aantal andere producten (Friends of Hue) kiezen zoals de Living Colors vloer / tafellampen Hue Bloom en Hue Iris Clear. Deze zijn nog eenvoudiger in gebruik te nemen als de losse lampen, stekker in het stopcontact, connectie maken met de bridge en de app vindt de nieuwe lampen automatisch.

Mocht je ergens in de woonkamer of slaapkamer nog een koof hebben, dan is de Hue lightstrip aan te bevelen, deze lightstrip kan ook via de app worden gedimd of van kleur veranderen. Mocht de koof worden toegepast voor de gordijnen, de led lichtstrip kan dan prachtig uitstralen op de gordijnen. Vanzelfsprekend, witte gordijnen reflecteren het licht het mooist.

Tenslotte wil ik je nog mee geven dat het Hue systeem nog veel meer omvat dan alleen het zelf bedienen en veranderen van kleuren, hue is te synchroniseren met films en muziek en volledig compatibel met de Apple Homekit, start vandaag nog en ga alle mogelijkheden ontdekken!

Starten met Philips Hue

Starten met Philips Hue

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply