THESTYLEBOX

Keuken inspiratie

Stalen fornuis in de keuken


stalen keuken

Een tijdje geleden schreef ik al een blog over stalen keukens, maar ik dacht: hoe tof is het om een stalen fornuis te combineren met andere materialen? Ik ging op zoek en vond een aantal hele mooie voorbeelden.

Staal, hout en beton

Een geheel stalen keuken kan nogal heftig zijn, maar een beetje staal zorgt voor net een industrieel accent aan de keuken. Een stalen fornuis kan heel goed gecombineerd worden met hout of beton voor een stoere look aan de keuken.

Het eerste plaatje vind ik direct echt prachtig. In een klein hoekje is een stalen fornuis ingebouwd. Zowel de afzuigkap, de oven en het keukenkastje zijn gemaakt van staal. Het stalen fornuis steekt goed af tegen de witte muren en het zwart van de kastjes.

Hieronder zie je een wit keukenblok met een dik betonnen werkblad en daarbij een geweldig stalen fornuis. Vind de combinatie van de gaspitten, de oven en de afzuigkap echt jaloersmakend (maar dat is iets al snel, mijn keuken stelt niet zoveel voor).

boretti fornuis
rvs fornuis keuken
staal fornuis
staal hout keuken

Staal in de keuken

Een stalen fornuis, maar dan anders, zie je hierboven. De gaspitten zijn op een verrijdbare tafel bevestigd en dit heb ik nog nooit eerder gezien: heel uniek! De rest van de keuken is overigens ook echt heel mooi. Het stoere hout wordt gecombineerd met een stalen werkblad en industriële betonnen muren. Ook leuk trouwens dat het plafond van hetzelfde hout is gemaakt als de keukenkastjes.

stalen fornuis

Wat vind jij van een stalen fornuis in de keuken?

Bronnen: plazainterior.se | karwei.nl | soresourceful.wordpress.com | blairharris.com | dwell.com | domainehome.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply