THESTYLEBOX

Interieur ideeën Modern interieur

Spijlenstoel


design spijlenstoel

De spijlenstoel: nooit weggeweest en altijd mooi, maar nu wint de houten stoel toch nóg meer populariteit. Diverse designmerken hebben deze houten stoel in de collectie opgenomen en er een eigen variant van gemaakt. Natuurlijk kun je de spijlenstoel altijd nog in de kringloop vinden en er een eigen versie van maken!

Design stoelen

HAY heeft hele mooie spijlenstoelen die je op op zowel bovenstaand als onderstaande foto’s ziet. Er zijn verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. Op bovenstaande foto zie je een de grijze ‘J110’ van HAY die ook in het wit, zwart, rood en beige verkrijgbaar is. Dient prima al bureaustoel, maar zou ook kunnen doorgaan als fauteuil in de woonkamer. Hieronder zie je dezelfde spijlenstoel als eetkamerstoel, aangevuld met de ‘J77’ design stoelen, die in dezelfde kleuren verkrijgbaar zijn als de J110. Grappig dat deze designstoelen worden aangevuld met Ikea krukjes.
hay spijlenstoel
spijlenstoel geschilderd kleur

Kringloopgeluk

Ook in de kringloop vind je de spijlenstoelen, wat natuurlijk een wat goedkopere aangelegenheid is en daarbij verf je eerder een goedkope stoel in een gewaagde kleur dan een stoel van 250 euro. Hierboven zie je een vrolijke eethoek met een mintgroene tafel en roze stoelen. Je ziet ook dat er verschillende spijlenstoelen met elkaar gecombineerd zijn, dit geeft een leuk speels effect aan de eethoek.

Hieronder zie je een mooi voorbeeld van zwart-wit kringloopgeluk. De spijlenstoelen zijn geschilderd in het zwart en dat past perfect bij de witte, ronde eetkamertafel. In deze eethoek is gekozen voor 4 dezelfde spijlenstoelen.

spijlenstoel keuken
spijlenstoel moderne inrichting
spijlenstoel wit

Wat vind jij van de spijlenstoelen?

Bronnen: planete-deco.fr | jlevau.blogspot.se | homedit.com | bryndiseva.is | myscandinavianhome.blogspot.nl | talopihkala.blogspot.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Remon
    8 april 2016 at 07:58

    Gaaf dit zeg! Kijk ook eens op http://www.gewoonstijl.nl/design/spijlenstoelen voor prachtige spijlenstoelen!

  • Leave a Reply