THESTYLEBOX

Geen categorie

Snapshots September


Maandoverzicht september thestylebox

September ligt weer achter ons: wat een maand! Joëlle en ik begonnen allebei weer met studeren en dat vinden we stiekem best wel lekker. In deze blog geven we een overzicht van alle beelden die we hebben gevonden en hebben gemaakt in de maand september!

Pinterest: love. We maakten beide onze eigen bord aan, zodat jij als volger ons wat beter leert kennen. Hier zie je het bord van Joëlle en hier die van mij. // Eén van de plaatjes die we deelden op Instagram. // Wij houden stiekem wel van een beetje lui zijn zo nu en dan. Zo starte Joëlle op een zaterdagochtend op een hele relaxte manier met tijdschrift en vitamines. // Een stilleven bij mij thuis: liefde voor Serax & het Ontwerpduo! // Deze maand kwam een de catalogus uit van de nieuwe H&M home collectie. Inclusief kaarsje om de donkere dag op te lichten. // In september mochten we een super leuk pakket weggeven! // Mooi plaatje gedeeld via Instagram. // Wij drinken GRAAG cappuccino. // Nieuwe badkamer bij Joëlle thuis. // We bezochten de woonbeurs (ok. dit was stiekem al in oktober.) en schreven hier een blog over. // Ken jij Lof der Zoetheid in Rotterdam al? Ga er heen! // Nog een stilleven bij mij thuis. // Mijn slaapkamer met mijn nieuwe zwarte muur en plankje. // Say yes to new adventures, nieuwe dingen komen eraan voor Thestylebox, zoveel zin in! // Keet Rotterdam: mooi!

Oktober is natuurlijk dé woonmaand en wij zijn heel benieuwd wat er allemaal op ons pad komt deze maand! Volg ons op Instagram voor meer foto’s!

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply