THESTYLEBOX

Persoonlijk Snapshots

Snapshots oktober


snapshots oktober

Oktober: een maand waarin het één en ander veranderd is bij Thestylebox! We hebben namelijk twee nieuwe bloggers in ons team waar we heel blij mee zijn: Claudia en Lotte. In deze blog lees je meer over hen!

Snapshots oktober

Als je onze blog volgt, zal het je vast niet ontgaan zijn: we hebben sinds deze maand twee nieuwe bloggers in ons team. Claudia en Lotte zullen jullie inspireren met blogs over alles wat te maken heeft met interieur. Op de website kun je meer over hen lezen, maar ook in deze blog wil ik hen kort aan je voorstellen. Claudia, oprichter en schrijver van Designclaud, is een aantal jaar terug afgestudeerd als interieurarchitect. Naast blogger is ze moeder en ontwerpt ze vrolijke kinderkamer- en interieurposters. Claudia houdt van verschillende interieurstijlen: een mix van vintage, Scandinavisch, industrieel en kleurrijk. Onze tweede blogger is Lotte, eigenaresse van de blog Lotjedotje. Lotte is in het dagelijks leven fulltime interieurontwerpster. Op dit moment is ze druk met de verbouwing van het huis wat ze samen met haar vriend een jaar geleden kocht, maar daarnaast zijn haar grote hobby’s bloggen en fotograferen. Ze houdt van een licht interieur met eenvoud en natuurlijke materialen. Jullie gaan nog veel van hen lezen!

Minitrip naar Middelburg

Naast de snapshots van Claudia en Lotte, zie je een aantal shots van mijn minitrip naar Middelburg, een stad die ik deze maand voor het eerst bezocht. Een paar van mijn favoriete plekken daar waren De Juf, Plantaardig, Wit&Zo en Lievelings. Zie je die stukjes taart op de foto links? Dat was bij De Juf en héél erg lekker.

Hoe was jouw oktober?

Bronnen: eigen fotografie

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply