THESTYLEBOX

Woonaccessoires

Sint give away: Poster Designclaud


you-make-me-happy-interior

Sint is al even in het land en dat betekent pepernoten, warme banketletters en cadeaus. En ook wij vieren pakjesavond, want we geven een te gek cadeau weg! Deze week maak je kans op een poster naar keuze van Designclaud. Lees snel verder om te kijken hoe je kans maakt.

Posters Designclaud

Claudia is blogger van Thestylebox en heeft haar eigen interieurblog en webshop: Designclaud. Hier schrijft ze over interieur, design en lifestyle. Voor haar webshop ontwerpt ze prachtige posters. Of je nu op zoek bent naar een poster voor de woon-, slaap- of kinderkamer, in de webshop vindt je voor iedere ruimte iets moois. Speciaal voor de feestdagen heeft ze een serie kerstposters ontworpen, ideaal om je interieur kerstproof te maken! En het goede nieuws is: deze week maak je kans op een poster naar keuze.

plus-sign-1dream-big-pink-a3-interiorposter designclaudposter slaapkamer

Meedoen aan de winactie

Hoe maak je kans op een poster (van a3 formaat) van Designclaud naar keuze?
1. Volg Thestylebox op Instagram of Facebook
2. Volg Designclaud op Instagram of Facebook
3. Plaats in een reactie op Facebook of op Instagram onder de winactie foto welke poster jij graag wilt winnen.

Je kunt meedoen t/m zaterdag 10 december. Op zondag 11 december maken we de winnaar bekend!

Foto’s: designclaud.nl

Claudia is sinds kort één van de nieuwe bloggers van Thestylebox. Ze is afgestudeerd als interieurarchitect en schrijft wekelijks inspirerende blogs over interieur, design en lifestyle. Haar favoriete interieurstijl is een mix van vintage, Scandinavisch, industrieel en kleurrijk. Afgelopen week schreef ze een blog over Radiatorombouw ideeën. Get inspired!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply