THESTYLEBOX

Interieur ideeën Woonaccessoires

Show Up 2016


dassie artisan

Drie weken geleden bezocht ik Show Up: een inspirerende beurs waar diverse (woon)merken hun nieuwe collectie presenteerden. Ik liet me inspireren door al het moois en maakte foto’s van verschillende merken. Een deel van het resultaat  zie je in deze blog!

Show Up 2016

Tijdens de Show Up fotografeerde ik producten van Dassie Artisan en Bitossi Home: twee verschillende merken die gecombineerd waren in één stand op de beurs. Juist hierdoor was de stand divers en paste het bij verschillende woonstijlen. Dassie Artisan is een merk met handgemaakte, unieke producten. Ieder product is een unieke accessoire voor in je interieur. Op boven- en onderstaande foto’s zie je een aantal producten van Dassie Artisan. Het klokje wat je tijdens ons ‘back to work’ feestje kunt winnen is ook van dit merk. Dassie Artisan maakt met name handgemaakte producten van natuurlijke materialen, Bitossi Home werkt juist met felle kleuren. Het servies op één van de onderstaande foto’s is van Bitossi Home en hier kun je de sfeer goed zien. Het merk heeft een ruime collectie met prachtig servies.

show up 2016 mast chocoladebitossi home

Creative Lab Amsterdam

Nadat ik klaar was met het fotograferen van de producten van Dassie Artisan en Bitossi Home, liep ik nog een rondje om al het moois op de beurs te bekijken. De Show Up is een inspiratiebron van prachtige meubels, woonaccessoires en gifts. Er staan diverse woonmerken, maar ook veel stationery merken. Eén van mijn favoriete stands die ik tijdens de beurs heb bekeken is Creative Lab Amsterdam. Grafisch vormgever Heleen van Creative Lab ontwerpt kaarten voor verschillende gelegenheden in een fijne stijl. Een aantal kaartjes van Creative Lab zie je op onderstaande foto. Wil je meer van deze kaartjes zien, bekijk hier de website.

creative lab amsterdamcreative lab

Heb jij Show Up weleens bezocht?

Bronnen: eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply