THESTYLEBOX

Interieur ideeën Meubels

Shop the look #4: babykamer


babykamer scandinavisch

Deze babykamer vind ik zó lief. De kamer heeft een Scandinavische inrichting en overal liggen mooie spulletjes. Ben je benieuwd welke producten bij deze babykamer horen, zodat je dezelfde sfeer ook zelf kunt creëren? Je leest het in deze shop the look.

Producten babykamer

De babykamer heeft een Scandinavische inrichting. De muren zijn wit en één uur heeft een zwart-wit behang met kerstboompjes. De meubels van de babykamer zijn wit en verder liggen er accessoires in pastelkleuren. Er staat een wit ledikant met beddengoed in een zachtgrijze kleur. In het ledikant ligt een wolkenkussen. Deze kussentjes koop je bij de webshop psikhouvanjou. // Naast het ledikant staat een zwart-witte wasmand en boven het ledikant hangt een print van Ferm Living. Ferm Living heeft veel leuke posters en prints in hun webshop. Ook hangen er boven het ledikant witte plankjes met houten plankendragers: een leuk en budget idee om mooie spullen op te zetten. // In de babykamer liggen verschillende mooie ledikantdekens. // Het behang met de kerstboompjes op één muur is van Ferm Living. Op zoek naar een goedkope variant van dit behang? Je kunt het ook zelf maken. Koop hiervoor een rol wit behang en schilder hier door middel van een patroon kerstboompjes op. // De stoel naast de commode is de bekende Eames Chair schommelstoel. Deze stoel is al lange tijd een trend en past in ieder interieur. // Op zoek naar gordijnen? Ik vind de gordijnen van VT wonen prachtig!

 

babykamer shop the lookshop the look

Op bovenstaande collage staan een aantal producten die bij de babykamer passen. Ben je benieuwd naar meer foto’s van deze schattige babykamer? Een tijdje terug schreef ik er een blog over.

Bron: ministyleblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply