THESTYLEBOX

Industrieel interieur Keuken inspiratie

Schoolbordverf in de keuken


schoolbord verf keuken

Schoolbordverf overleeft het al jaren in vele interieurs. Het is natuurlijk ook super praktisch om boodschappen op te schrijven, leuke berichtjes voor je huisgenoten achter te laten of om lekker op te kleuren voor de kinderen. Daarnaast staat het ook nog eens enorm leuk in de keuken. Tijd voor inspiratie voor schoolbordverf in de keuken! 

Teken maar raak

Je kunt gaan voor een apart schoolbord, maar hoe leuk is het eigenlijk om een hele muur in de keuken te voorzien van zwarte schoolbordverf? Leuk ook om mooie tekeningen op de maken, zoals de bewoners hebben gedaan op de foto hieronder. Op Pinterest vind je daarvoor heel veel inspiratie. Een mooie quote of zelfs een heel gedicht past perfect op een muur beschilderd met schoolbordverf! Zelfs als je geen tekenwonder bent, maak je er heel gemakkelijk iets moois van.

schoolbord verf keuken schoolbord verf keuken

Poetsen mag (maar hoeft niet)!

Een zwarte muur is sowieso een mooie toevoeging aan de keuken. Het geeft een industriële look aan de keuken en een paar witte vegen horen daar eigenlijk alleen maar bij. Zo’n schoolbord hoeft er eigenlijk ook niet perfect schoon uit te zien, want dan haal je het effect een beetje weg. Ik zeg: ideaal! Wat vind jij van schoolbordverf in de keuken?schoolbord verf keukenschoolbord verf keuken

Bronnen: maerked.com | baomoi.com | blog.evdebir.com | hetkornalam.blogspot.com | alvhemmakleri.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Mega krijtbord in de keuken | Inge Bruins - Interior Business
    1 oktober 2015 at 10:30

    […] leuke ideeën voor krijtverf in de keuken, vind je hier, hier of hier.(even naar beneden scrollen voor die gave […]

  • Leave a Reply