THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Scandinavische studio


studio ikea

Op een of andere manier vind ik kleine woningen hele inspirerende binnenkijkers. Dit komt waarschijnlijk doordat ik zelf ook klein woon. Daarnaast gaan bewoners van kleine woningen vaak heel creatief om met ruimte. Zo ook de bewoners van deze Scandinavische studio, waar veel wit wordt gebruikt in combinatie met felle kleuren.

Scandinavische basis

Deze Scandinavische studio heeft een échte Scandinavische basis: witte muren en een lichte, houten vloer. Daarnaast zie je allerlei Scandinavische elementen, zoals de schilderijen aan de muur, de bijzettafeltjes van marmer en hout en schapenvachtjes.

In deze studio staan veel IKEA meubelen, zoals de MALM en BESTA kastjes. Soms denk ik: teveel IKEA kan niet goed zijn, maar steeds wanneer ik zo’n huis zie dan stoor ik me er geen moment aan. De kastjes zorgen juist voor veel opbergruimte en het past helemaal in de stijl van deze studio.

kleurrijke kussens
scandinavische studio
studio wit grijs
bed studio
bed woonkamer

Wonen en slapen in één ruimte

De woonkamer van deze Scandinavische studio dient ook direct als slaapkamer. Wanneer je zo klein woont is het goed om rustige kleuren te gebruiken. In deze studio staat een grijze bank en ook het bedlinnen is grijs. Ik vind het bed trouwens echt fantastisch opgemaakt. Inclusief bedrok en linnen beddengoed.

klein wonenluxe bed
marmeren bijzettafeltjesrotan stoel

Wat een geweldig beest!

eettafel studio
keuken hal studio

Accessoires in de keuken

De keuken is vrij basic, maar wel erg leuk ingericht met goede accessoires. Op de plankjes staat servies in roze, wit en koper. Ook het gele dienblad springt er lekker uit.

keuken studio
klein wonen keuken
kleur detail keukenklein wonen hal

Wat vind jij van de Scandinavische studio? Laat het ons weten, dat vinden wij leuk! 

Bron: alexanderwhite.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply