THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Scandinavische slaapkamer met pasteltinten


pastel slaapkamer

Welkom in deze Scandinavische slaapkamer. Hier zou ik iedere ochtend wel wakker willen worden! De slaapkamer heeft een witte basis en heeft daarnaast pastelkleurige accessoires. Laat je in deze blog inspireren door deze prachtige kamer.

Make-over slaapkamer

Kun je je voorstellen dat deze slaapkamer eerst een oranje vinylvloer, rode muren en een blauwe kast had? Deze lichte slaapkamer is een ware metamorfose ondergaan. Het eerste wat de bewoners deden, was de oranje vloer eruit halen. Er kwam een witte vloer en dit was de eerste grote verandering. Vervolgens werden alle kozijnen en muren wit geschilderd. De oude, donkere slaapkamer werd omgetoverd in een lichte, witte slaapkamer. Toen de slaapkamer een witte basis had, konden de bewoners het bed en alle accessoires uit gaan zoeken. Zoals je ziet op de foto’s hebben zij gekozen voor een licht dekbedovertrek met pastelkleurige kussens en een plaid. Naast het bed staat een marmeren nachtkastje met hierop een stapel tijdschriften en een lampje. Boven het bed hangen allerlei lijsten, die zorgen voor sfeer en kleur in de slaapkamer.

bed slaapkamerwitte slaapkamerdekbed slaapkamer

Houten nachtkastje

De witte slaapkamer is aangevuld met allerlei gekleurde items. Een opvallend meubel is het nachtkastje rechts van het bed. Je ziet het kastje op onderstaande foto. Het kastje valt op tussen alle lichte kleuren, maar geeft hierdoor juist veel sfeer aan de slaapkamer. Ook kleurt het kastje mooi bij het lampje wat aan de muur is bevestigd. De bos bloemen geeft kleur aan de ruimte.

houten nachtkastjeslaapkamer pastelkleurslaapkamer bedtijdschriften slaapkamerkleding slaapkamer

Wat vind je van deze slaapkamer? Zou jij hier willen slapen?

Bron: avenuelifestyle.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply