THESTYLEBOX

Binnenkijker Industrieel interieur Scandinavisch interieur

Scandinavische loft


loft zwart wit

Het wonen in een loft lijkt me fantastisch en het inrichten van een loft één groot feest. De hoeveelheid ramen in een loft lijkt me heerlijk, hoe meer licht in huis hoe beter. Dan woon je een soort van buiten, maar dan binnen. Deze Scandinavische loft is een goed voorbeeld. Prachtig. Zeker de slaapkamer vind ik bijzonder mooi door de keuze van kleur en materialen.

Loft slaapkamer

De slaapkamer van deze loft is erg licht en dit komt met name door de mooie ramen. Twee van de vier muren zijn van glas gemaakt, zo komt er bizar veel licht in de slaapkamer van deze loft. Daarnaast is de slaapkamer heel licht ingericht; een lichte gietvloer met een wit bed op de vloer. De zwarte stalen ramen steken hier mooi van af. Naast het bureau en het nachtkastje staan er verder geen meubelen in de slaapkamer en dat houdt de slaapkamer ook lekker licht. Ook de accessoires zijn zwart-wit gehouden.
loft slaapkamerzwart wit slaapkamerscandinavische loft

Industriële woonkamer

De woonkamer vind ik wat ‘zwaarder’ ingericht en heeft een industriële look. Er is een betonlook-verf aangebracht op één wand en er staat een donkere bank in de woonkamer. Er zijn boomstammen gebruikt als bijzettafeltjes en daarbij staan een paar mooie Eames Chairs. Wat ik heel leuk vind aan deze woonkamer zijn de plafondlampen, dit zijn looplampen uit de bouwmarkt. Op de muur is een collage gemaakt van diverse prints in zwarte lijsten.

scandinavische loft woonkamerzwart wit trapzwarte keuken

Scandinavische keuken

De keuken van deze loft vind ik fantastisch. Er is een zwarte keuken geplaatst met een licht houten blad en de muren zijn mooi wit gehouden. Aan de wand hangen van die leuke wandkastjes met mooie zwart-wit-papier accessoires erop. Al met al een strakke, Scandinavische keuken, maar het straalt veel sfeer uit.

keuken zwart wit accessoires

Wat vind jij van deze Scandinavische loft?
Bron: bolkv.fi

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply