THESTYLEBOX

Keuken inspiratie Landelijk interieur Scandinavisch interieur

Scandinavische keuken


scandinavische keuken witte tegels
Inspiratie vanuit Scandinavië blijft fijn. Daar zijn de beelden van deze keuken een goed voorbeeld van. De witte tegels, het grijs van de keukenkastjes en de fantastische accessoires: mooi!

Metrotegels

Ik kwam er pas achter dat deze witte tegels een naam hebben: metrotegels (ja. ik loop zo nu en dan achter de feiten aan ;)). Goed. Mooi dat ze zijn! Plus: een goede basis voor deze Scandinavische keuken. Op de vloer ligt een wit houten vloer en dat samen vormt een mooie basis. De keukenkastjes zijn lichtgrijs en met de handgrepen gecombineerd zorgt dat de keuken een landelijke look krijgt.
scandinavische keukenscandinavische keuken snijplanken

Keukenaccessoires

Deze keuken is voorzien van prachtige keukenaccessoires, zoals de houten snijplanken, het mooie servies op de plankjes en de plantjes. Er is gekozen voor groen als accentkleur en dat komt terug in de keukenaccessoires.
scandinavische keuken kraan
scandinavische keuken eettafel

Eetkamertafel

In deze keuken is een kleine, mooie, houten eetkamertafel neergezet met daaraan twee Eames Chairs. Boven de eetkamertafel hangt een leuk groene lamp en het geheel wordt afgemaakt met een klein vloerkleedje. Ook de spiegel boven de eetkamertafel is een leuk detail.
scandinavische keuken eames chair scandinavische keuken kastje

Letterbak

Op de muur hangt een letterbak, maar dan anders. Ik vind het een fantastisch design en daarbij is het ook nog eens heel leuk ingericht.
scandinavische keuken eetkamer

Wat vind jij van deze Scandinavische keuken?
Bron: planete-deco.fr

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply