THESTYLEBOX

Kinderkamer inspiratie Scandinavisch interieur

Scandinavische babykamer


bed kinderkamer

Welkom in de prachtige kamer van een klein meisje uit Nieuw Zeeland. Ik was op slag verliefd op deze babykamer toen ik de foto’s zag. Het gebruik van zwart, wit en zachte grijs- en roze tinten is perfect in deze ruimte.

Kleurenpalet babykamer

De babykamer heeft een rustige basis. De kamer heeft een mooie houten vloer en alle muren zijn wit. Toen de ouders wisten dat ze een meisje kregen, kozen ze voor een kleurenpalet met veel wit en daarnaast zwart, lichtgrijs en lichtroze. Door het gebruik van deze kleuren heeft de babykamer een Scandinavische uitstraling.

kussens bedkinderkamer bedmand kinderkamer

Indeling babykamer

De babykamer is heel klein en het was daarom een uitdaging voor de ouders om de kamer in te richten. Rechts in de hoek staat het bedje en daarnaast de commode. Naast het bed staat een zwart witte mand waar je veel spullen in kunt opbergen. Aan de andere kant van de kamer staat een Eames schommelstoel en een leuke tipi. Op onderstaande foto zie je een creatieve oplossing als vervanging van een kast. Zo bespaar je veel ruimte en daarnaast mag mooie kleding gezien worden!

kledingrek kinderkamerbehang kinderkamerkinderkamer behang

Houten plankjes

Deze houten plankjes hangen boven het bed. Hier staan een aantal mooie accessoires op, wat veel sfeer geeft aan de kamer.

plankjes kinderkamer

Bron: ministyleblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Shop the look #4: babykamer - THESTYLEBOX
    18 april 2016 at 13:51

    […] Op bovenstaande collage staan een aantal producten die bij de babykamer passen. Ben je benieuwd naar meer foto’s van deze schattige babykamer? Een tijdje terug schreef ik er een blog over. […]

  • Leave a Reply