THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Scandinavisch wonen


scandinavisch wonen haard

Het Scandinavische wonen blijft hip and happening. Een feestje om dan ook binnen te kijken bij een leuke Zweedse en inspiratie op te doen. Vandaar ook mijn constante toestroom van Scandinavische binnenkijkers.

Houthaard

Laten we beginnen met die amazing houthaard. Je ziet de ronde haarden geregeld voorbij komen in het Scandinavische wonen. Prachtig vind ik het. Een uniek staaltje vuur (ja, woordgrap). Op de vloer ligt een houten vloer geschilderd in het wit en de muren zijn wit (zoals een goed Scandinavisch huis beaamt). In de woonkamer staat een mooie grijze bank, maar dat groene bankje begrijp ik niet helemaal. Wel weer leuk dat de groene kleur terugkomt in de mooie schilderijen boven de bank.
scandinavisch wonen woonkamer

Scandinavische keuken

Wat een fantastische keuken! Mooie witte tegels(klik), een flink keukenblok, een fijn Perzisch tapijtje(klik) op de vloer en plankjes in plaats van keukenkastjes(klik).
scandinavisch wonen keuken
scandinavisch wonen keuken-1
scandinavisch wonen keukenvloer
scandinavisch wonen kinderkamer
scandinavisch wonen slaapkamer
scandinavisch wonen trap

Mooie gang

Speciale aandacht voor de gang, omdat een goed welkom altijd mooi is. De mooie witte vloer ligt ook in de gang en dat is prachtig in combinatie met de lichtgrijze trap. Ook de kleine gele accenten doen het goed in deze gang. Oerlelijke stoel overigens, maar dat geeft niet.
scandinavisch wonen zithoekje
scandinavisch wonen zolder

Wat vind jij van deze Scandinavische woning?
Bron: objekt.fastighetsbyran.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply