THESTYLEBOX

Binnenkijker Klassiek interieur Landelijk interieur Scandinavisch interieur

Scandinavisch-klassiek appartement


klassieke woonkamer

Dat de Scandinavische stijl prima gecombineerd kan worden met de klassieke stijl bewijst deze binnenkijker. In dit Scandinavisch-klassiek appartement wordt het beste van de twee werelden gecombineerd. Dit betekent: witte muren en kersenhout. Design meubelen en Queen Anna stoelen. Het moet je smaak zijn, maar inspirerend is het sowieso!

Witte basis

Bij een Scandinavische inrichting hoort natuurlijk een witte basis, ofwel: witte muren en een lichte vloer. Dit appartement heeft inderdaad witte muren en een mooie lichte houten vloer. In de gang ligt een klassieke tegelvloer. De meeste meubelen zijn erg licht en dat zorgt voor een rustige basis.

In de woonkamer staat een klassieke bank en twee stoelen in een Scandinavisch jasje, een design kastje en een klassieke kroonluchter. Op de vloer ligt een vloerkleed in bruin-rood-geel en op de bank liggen bijpassende kussentjes. Leuk detail vind ik het schilderij aan de muur: super klassiek, maar door de witte muren een geweldig contrast.
scandinavisch klassiek
scandinavische vloer
witte haard

Landelijk-klassiek

Zoals elk Scandinavisch huis heeft ook dit appartement een aantal haarden. De woonkamer heeft een groene haard en de keuken de vaak geziene witte hout haard. Heerlijk om in elke ruimte het knetterende geluid te horen van het hout!

In de keuken staat een robuust houten tafel met landelijke-klassieke stoelen. Onder de tafel ligt een Perzisch tapijt in rustige kleuren.
witte keukengroene haard
klassieke werkkamer

De gang is klassiek ingericht met de donkere tegels op de vloer, de houten deur en het enorm leuke houten bureautje. Aan de muur hangen een houten spiegel en een klassiek schilderij. Het geheel wordt afgemaakt met een kroonluchter.

badkamer

Wat vind jij van dit Scandinavisch-klassiek appartement? 

Bron: fastighetsbyran.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply