THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Scandinavisch droomhuis in Kopenhagen


kachel woonkamer

Het is weer woensdag en dat betekent weer een binnenkijker op de blog! Dit keer een prachtig licht huis in Scandinavische stijl. Het huis is ontworpen door een architectenbureau uit Kopenhagen. Geniet van dit prachtige interieur!

Inrichting huis

Als je in dit huis binnenkomt, zie je een lange hal met een trap naar de woonkamer en keuken. In de hal hangt een zwarte designlamp van Moooi. De woonkamer is voorzien van een kachel en hiervoor staat een donkere mand met haardhout erin. In het woongedeelte staat geen bank, maar een aantal strakke zwarte designstoelen. Naast de woonkamer vind je de keuken. Met een trappetje kom je in het eetgedeelte. Hier vind je een prachtige combinatie van een strakke, witte eettafel met eromheen houten stoelen.

trap binnenkijkendesign lampzitplek binnenkijkeneettafel binnenkijkenbinnenkijken eettafelbinnenkijken huisstrakke witte keuken

Slaapkamer en badkamer

Ook de slaapkamer is heel rustig gehouden. De eenvoud maakt deze slaapkamer tot een prachtige ruimte. Er ligt een lichte houten vloer en de muren zijn in een zachte kleur geschilderd. Door de grote raampartij komt er veel licht binnen. In het midden van de slaapkamer staat een minimalistisch bed met een linnen dekbed. Links van het bed staat een stoel en rechts van het bed een kast. Onder de foto van de slaapkamer zie je een foto van de badkamer. De badkamer is, in tegenstelling tot de rest van het huis, voornamelijk zwart. De vloer en de wanden hebben zwarte tegels en de wasbak is wit. De badkamer heeft daardoor een luxe uitstraling.

slaapkamer binnenkijkenbadkamer binnenkijken

Wat vind jij van deze binnenkijker?

Bron: normcph.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply