THESTYLEBOX

Scandinavisch interieur Tafels

Ronde tafeltjes


Vandaag op Thestylebox een ode aan de ronde (bijzet) tafeltjes. Op vele interieur sites hebben we ze al een tijdje gezien, maar de tafeltjes lijken nu dan ook eindelijk hun intrede te doen in de Nederlandse woonwereld. In allerlei woonwinkels zijn de ronde tafeltjes verkrijgbaar, wat de aanschaf natuurlijk heel wat gemakkelijker maakt! Ze zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens praktisch. Ga je voor een aantal dezelfde ronde tafeltjes of mix je ze met andere soorten?

rondetafeltjes

De ronde tafeltjes kunnen overal

Je zet de ronde tafeltjes naast je bed zet, midden in de woonkamer of in de badkamer. Het handige aan de tafeltjes is dat je ze gemakkelijk ergens anders neerzet. Ook kun je de tafeltjes combineren met elkaar. Ga bijvoorbeeld voor een stalen tafeltje met een houten blok. Houd je van rust? Ga dan voor verschillende materialen en soorten, maar kies dan wel voor tafeltjes in dezelfde kleur.

rondetalfeltjesrondetafeltjesrondetafeltjesrondtafeltjes4rondetafeltjesrondetafeltjes

Ronde tafeltjes in alle maten

De ronde tafeltjes worden verkocht in allerlei formaten en materialen en lijken in elke woonwinkel te verschijnen. Kies bijvoorbeeld voor mooie en duurzame houten tafeltjes. De tafeltjes met een wit bovenblad en houten poten zie je in ongeveer elke Scandinavische woonkamer staan. Kies en combineer de ronde tafeltjes zoals jij mooi vindt!

rondetafeltjesrondetafeltjes

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply