THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie

Rennovatie badkamer met gouden details


badkamer gouden details
Vandaag een rennovatie van een extreem lelijke badkamer naar een bijzonder stijlvolle badkamer met gouden details. Het is een kleine badkamer, maar er is goed gebruik gemaakt van kleurcombinatie en vooral de afwezigheid van kleur maakt het een ruimtelijke badkamer.

Witte tegels

Hieronder zie je de badkamer zoals hij was. Lelijk hè? Goede keuze geweest om die badkamer eens goed onder handen te nemen. De badkamer is voorzien van mooie witte tegels met donkere voegen. De witte tegels in de badkamer zijn in een visgraad-patroon gelegd voor een extra dynamisch geheel.
badkamer gouden details voor rennovatie
badkamer gouden details ronde spiegel

Houten badkamermeubel

In de badkamer staat een donker houten badkamermeubel, past bijzonder mooi in het geheel vind ik. Het is een zwevende kast met een mooi marmeren blad erop. De wasbakken zijn er los op geplaatst en daardoor komt de vorm van de wasbakken goed uit.
badkamer gouden details kraan

Gouden details

De badkamer is dus lekker wit en bevat weinig kleur, maar door de gouden details is de badkamer alles behalve saai. Je ziet in de badkamer gouden kranen bij de wasbakken en zelfs de peers van de lampen zijn van goud. In de douchecabine zie je ook een mooie gouden kraan en de deurknop is ook van goud.
badkamer gouden details douche

Wat vind jij van deze badkamer met gouden details?

Bron: smittenstudioonline.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Badkamer renovatie
    10 september 2015 at 13:03

    Ziet er goed uit!

  • Leave a Reply