THESTYLEBOX

Slaapkamer inspiratie

Printjes in de slaapkamer


printjes slaapkamer

Printjes waren hot, zijn hot en blijven waarschijnlijk hot. Ook in de slaapkamer zie je geregeld printjes voorbij komen en ik verzamelde een paar foto’s om je te inspireren. Er zit totaal geen lijn in de foto’s van deze blog, maar er zit vast iets bij wat je mooi vindt! 

Printjes op de muur

Op de eerste foto zie je een printje in de muur gemaakt. Wat begint met hout loopt uit tot steen en uiteindelijk in een betonnen muur. Ik vind het fantastisch mooi! Wel een heel project lijkt me, maar dan ook wel echt de moeite waard. Een iets gemakkelijker idee is behang met een printje, zoals op de foto hieronder. Daarnaast zijn er kussens gebruikt met allerlei verschillende printjes, maar het lijkt toch allemaal bij elkaar te passen.

printjes slaapkamer printjes slaapkamer printjes slaapkamer

Bedlinnen met printjes

Als je printjes in de slaapkamer wilt, maar een print op de muur wat te heftig vindt dan kun je altijd gaan voor bedlinnen met een print. Op de foto’s die nu volgen zie je een super leuk dekbed met een mooie print. Ik vind in alle gevallen de combinaties met de rest van de slaapkamer enorm goed gelukt. Wat vind jij van printjes in de slaapkamer?   

printjes slaapkamer printjes slaapkamer printjes slaapkamer

Bronnen: dreambookdesign.com | blog.4-chairs.com | apartmenttherapy.com | apartmenttherapy.com | vestidoslindosatelier.tumblr.com | urbanoutfitters.com | vestidoslindosatelier.tumblr.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply