THESTYLEBOX

Amsterdam Lifestyle

Press event PR-bureau Talk About


persevent talk about

Twee weken geleden was ik bij het press event van PR-bureau Talk About. Talk About bestaat dit jaar 5 jaar en daarom openden zij een pop-up PR-bureau in hartje Amsterdam. De pop-up was práchtig ingericht met producten van allerlei lifestylemerken. Benieuwd naar de foto’s van de dag? Lees snel verder.

PR-bureau Talk About

Talk About bestaat uit vijf enthousiaste vrouwen die kabaal maken voor verschillende leuke lifestylemerken. In de pop-up stonden producten die passen bij de trends van deze tijd. Ik raakte geïnspireerd door producten van Boska, zoals het kaasfondueset in het koper, die je op de foto’s hieronder ziet. Boska heeft een grote passie voor kaas en maakt daarom allerlei producten die te maken hebben met deze lekkernij. Ook spotte ik fijne producten van House In Style: een webshop met dekbedovertrekken, kussens en plaids voor in de slaapkamer. Voor lelijke radiatoren in huis vond ik dé oplossing: radiatoren van Jaga in verschillende kleuren en strak design voor in je interieur.

event talkaboutproducten talkaboutboska producten

Trend talks

Tijdens het event werden verschillende trend talks gegeven: sappen & smoothies, kleur & interieur en cheese & tea pairing. Alle trends op het gebied van deze onderwerpen werden besproken. Wist je bijvoorbeeld dat het een trend is om kaas en thee samen te nuttigen?!

kaas plankjepr bureau talk aboutslinger talkabout

Ik genoot van de ochtend in de pop-up store in Amsterdam! De pop-up was prachtig ingericht door de vrouwen van het PR-bureau. En ik liet me inspireren door producten van verschillende merken die ik nog niet kende. Kende jij dit PR-bureau al?

Bron: eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

2 Comments

 • Reply
  Natasja en Karen
  30 maart 2016 at 16:17

  Wow, wat een gave blog hebben jullie over ons PRess event geschreven. De inspiratiefoto’s zijn prachtig! Jullie hebben echt de sfeer goed over kunnen brengen door de verschillende foto’s (wisselend perspectief, detail en sfeer). PRoud op hoe jullie dit gedaan hebben.

  • Reply
   Joëlle Baelde
   31 maart 2016 at 10:29

   Wat leuk om te horen. We hebben genoten van de dag en veel inspiratie op kunnen doen!

  Leave a Reply