THESTYLEBOX

Interieur ideeën Scandinavisch interieur

Posters met letter


grote poster

Op Instragram zie je het steeds vaker verschijnen: de posters met letter. Persoonlijk vind ik het niet heel gek, want het simpele van dit design spreekt me erg aan. Nadat ik de plaatjes voor deze blog bij elkaar heb gevonden heb ik ook snel een poster besteld met de letter ‘C’. Ik vond een versie met een wat wittere achtergrond dan op bovenstaand beeld, dat past iets beter bij de rest van mijn inrichting.

Playtype posters

De posters komen uit de Scandinavische hoek (hoe kan het ook anders): een Deense font agency uit Kopenhagen die lettertypes ontwikkelt. Ze begonnen een tijdelijke pop-up store met producten met hun lettertypes en dit bleek zo’n succes dat er een eigen collectie uit voort gekomen is.

De posters zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, de ‘G’ is de meest geziene versie, maar de ‘M’, ‘B’ en ‘C’ zijn ook populair. Er zijn inmiddels ook een aantal ‘replica’ op de markt gekomen, maar de orgininele versies van de posters met letters vind je bijvoorbeeld bij The Poster Club of Nordic Blends.

letter c interieur
letter poster
poster eethoek

Scandinavische inrichting

De posters met letters mogen eigenlijk niet missen in een Scandinavische inrichting. Alle voorbeelden die ik gevonden heb zijn zwart-wit-hout inrichtingen en ik vind de letter posters daar geweldig in uit komen. De posters eisen weinig aandacht op, maar toch is het een statement aan de muur. Zelf ben ik het meest fan van de ‘C’, maar ik ben wat bevooroordeeld.

poster letter
poster letter woonkamer
posters woonkamer
zwart-wit interieur
zwart-wit poster

Wat vind jij van de posters met letter? Iets voor bij jou thuis?

Bronnen: folkhem.se | madogbolig.dk | remodelista.com | trendspanarna.nu | idylloghim.blogspot.nl | idylloghim.blogspot.com | domainehome.com | whatstrend.com | idylloghim.blogspot.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply