THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Poster van je favoriete stad


 

poster stad

Op Instagram en Pinterest zie ik het geregeld voorbij komen: posters met een mooie stad erop. Ideaal om je favoriete stad continu te bewonderen. Zelf verhuis ik geregeld en hoewel mijn vorige woonplaatsen niet poster-waardig zijn, woon ik nu in de mooiste stad van Nederland: Groningen. Mocht ik ooit hier weggaan, dan zou ik graag herinnerd worden aan de leuke tijd die ik daar heb gehad. En zo zijn er nog meer leuke posters met steden te koop. Kijk mee!

Zwart-wit poster

Op de eerste foto zie je een aantal kunstige versies van de poster met stad. Het is een poster van My Deer Art, die wel meer prachtige posters in de collectie heeft. Deze poster van Stockholm is direct één van mijn favorieten.

Eén van de meest populairste posters met stad zijn de zwart-wit posters die je hieronder ziet. Parijs, New York en Tokio zie je geregeld langskomen op social media. Niet heel gek, want de zwart-wit poster is pérfect voor de Scandinavische inrichting. Super leuk als souvenir wanneer je in één van de steden bent geweest. Zo komen bij het zien van de poster met stad gegarandeerd mooie herinneringen naar boven.

zwart wit poster parijsposter new york poster stad zwart witprint stad steden poster

Poster kinderkamer

Ook voor de kinderkamer is een poster van een stad super leuk. Leren zij direct jouw favoriete steden kennen. De posters op bovenstaande foto is lekker kleurrijk voor de kinderkamer. Met die posters krijgen de kids ook nog een beetje wereldkennis.

Wat is jouw favoriete stad? Wil je die op een poster?

Bronnen: mydeerartshop.nl | ahouseinthehills.com | hubpages.com | decouvrirdesign.com | trendenser.se | stylemepretty.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Dekor Mobel Design News: Licht Null - Dekor Mobel
    16 juni 2016 at 20:16

    […] hier und hier . Bilder sind fotoinserimenti. Die Originalfotos sind diese und diese für weitere Informationen Null – Beleuchtung Bogen. Stefania Barba […]

  • Leave a Reply