THESTYLEBOX

Interieur ideeën Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie Vintage interieur Woonaccessoires

Plant in de slaapkamer


grote plant slaapkamer

Go Green! Eén van mijn favoriete uitspraken als het over interieur gaat. In elke ruimte zou, wat mij betreft, een plant moeten staan. Geeft zuurstof. En allerlei andere goede argumenten. Daarnaast geeft het vooral veel sfeer en een frisse look aan elke kamer bij jou thuis. Staat er bijvoorbeeld al een plant in jouw slaapkamer? Nog niet? Misschien kan ik je in deze blog overtuigen!

Grote plant

Laat me je eerst vertellen dat mijn planten het nooit enorm lang uithouden. Ik vergeet die dingen gewoon water te geven, totdat ze er verlept uitzien en ik ze- vaak te laat- water geef. Cactussen en vetplantjes zijn voor mij daarom dé uitkomst. Gelukkig mogen (of: moeten?) die plantjes vandaag de dag helemaal.

Een plant in de slaapkamer kan van groot tot wat kleiner. Op de eerste foto zie je een geweldige plant in een eveneens geweldige slaapkamer. Het groen steekt echt heerlijk af tegen de witte wand en het bedlinnen. Ook de mand waar de plant in staat vind ik heel mooi. Hieronder zie je ook een goed voorbeeld van een grote plant in de slaapkamer, geplaatst in een stoere pot.

plant slaapkamer
groen interieur
groen slaapkamer
groene plant slaapkamer
hangplant slaapkamer

Plantenhanger in de slaapkamer

Bovenstaand plaatje vind ik echt prachtig. Het mooie linnen bedlinnen vind ik echt heel mooi en de slaapkamer straalt rust uit en daar houd ik zó van. Het plantje in deze slaapkamer is in een leuke plantenhanger geplaatst en dit maakt het geheel helemaal af.

Heb jij al een plant in de slaapkamer?

Bronnen: domino.com | thedesignchaser.com | mustaovi.blogspot.fi | livingbyckk.dk | blog.aprilandmay.com | thedesignchaser.com |

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply