THESTYLEBOX

Interieur ideeën Kantoor inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur Woonkamer inspiratie

Pastel in huis XXL


pastel woonkamer

Dit is eigenlijk meer Joëlles ding. Pastel. Ik vind het overigens ook heel mooi, maar ik houd het meestal wat meer op zwart-wit. Toch dacht ik: laat ik eens op zoek gaan waar pastel op een ‘extreme’ manier wordt gebruikt. Ofwel: Pasel in huis XXL.

Pastel in de woonkamer

Go Pastel! Dat is wat ik denk als de eerste foto zie. Wooh. De muur en de schouw zijn in één kleur geschilderd en op de schouw staan een aantal accessoires in mooie pastel kleuren. Ik vind het een prachtig geheel.

pastel-interieur-keuken-roze-bank

Een pastel roze bank als eyecatcher in een mooie lichte woonkamer. Nice!

Hieronder zie je een soort van light editie op de XXL pastel. Een prachtige bank in een fantastische kleur, aangekleed met een goed vloerkleed en fijne plantjes. Toch vond ik dit beeld heel goed in deze blog passen, doordat er toch op een manier gebruik wordt gemaakt van pastel die veel lef vraagt.

pastel kleur interieurpastel hal

Combineren van pastel kleuren

Een tijd geleden schreef ik al eens een blog over kleurvlakken. Binnen de pastel XXL past dit ook perfect. Op zowel bovenstaande als onderstaande foto’s zie je prachtige kleurvlakken in allerlei pastel kleuren. Het combineren van verschillende pastels kan ook heel goed en dit zorgt voor een rustig, maar bijzonder resultaat.

pastel kleurenpastel interieur

Pastel kan ook perfect op kantoor. Bovenstaand leuke stoeltje wordt gecombineerd met allerlei accessoires in diverse pastel kleuren. Dit zorgt voor een relaxte mix van kleur en rust. Mooi wel hè?

Pastel interieur XXL

Pastel interieur XXL

pastel-interieur-keuken

pastel-roze-muur-slaapkamer

En ook in de rest van het huis kunnen pastel kleuren super mooi zijn zoals de slaapkamer of natuurlijk de kinderkamer!

Wat vind jij van pastel in huis? Ga je voor een light versie of toch voor XXL?

Bronnen: Bintihomeblog.com | shop987.es | bocadolobo.com | notapaperhouse.com | onderhude.de | andreavelame.com.br | Norskeinteriorblogger.no | Decopeques.com |

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Shoppen voor een nieuwe woonkamer - THESTYLEBOX
    31 oktober 2017 at 22:59

    […] rol. Er zijn bepaalde kleuren en materialen die erg populair zijn in bepaalde interieurstijlen. Pastelkleuren tref je bijvoorbeeld vaak aan in Scandinavische interieurs, maar staal, bruin leer, en hout passen […]

  • Leave a Reply