THESTYLEBOX

Keuken inspiratie

Open keuken kastjes


open keuken kastjes

Eerder schreef ik al een blog over plankjes in de keuken en vandaag verdiep ik me in de open keukenkastjes. Beetje hetzelfde idee als de plankjes: waarom je mooie keukenspullen verstoppen? Show it!

Variabele manier van ophangen

IKEA heeft er ook een zwak voor, de open keukenkastjes. In hun nieuwe collectie zie je dit namelijk ook veel voorbij komen. Het leuke aan de open keukenkastjes is dat je ze op een heel variabele manier kunt ophangen. Dit geeft een speels effect in de keuken. open keuken kastjes

Ga los!

Als je eenmaal fan bent van de open keukenkastjes dan kun je zelf helemaal losgaan. Kies je voor open keukenkastjes in één kleur of ga je voor meerdere kleuren. Dit zie je bijvoorbeeld op bovenstaande foto, waar is gekozen voor blauw en wit en dit hebben ze op een leuke manier gemixt. Daarnaast kies je nog uit open keukenkastjes met een achterwand of zonder. Wat wil je dat er gezien wordt? De wand of een leuk kleurtje van de achterwand? Keuze is aan jou! 

open keuken kastjes

Vervanger voor keukenkastjes

De open keukenkastjes kunnen als vervanger dienen voor de normale keukenkastjes, maar het kan ook prima als leuke toevoeging in de keuken zijn. Dit is vooral aangenaam als je niet per se kastruimte nodig hebt, maar wel je mooie servies wilt showen. Wat vind jij van de open keukenkastjes?

open keuken kastjes

Bronnen: elv-s.blogspot.nl | myscandinavianhome.blogspot.co.uk | boligmagasinet.dk | sharedesign.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Mieke Puijk
    12 april 2020 at 12:36

    kunt u mij een prijsopgave sturen voor de open keukenkastjes van hout, ik zoek een systeem voor achter een bar in de horeca.

  • Leave a Reply