THESTYLEBOX

Binnenkijker

Omgebouwde chocoladefabriek


omgebouwde chocolade fabriek

Welkom in het huis van Penny Lane, een Australische fotograaf en creatieve all-rounder, met liefde voor wit en planten. Veel planten. Een inspirerend huis wat ooit een chocoladefabriek was en nu is omgebouwd tot appartement. Penny Lane werkt en woont hier en heeft er geheel haar eigen plekje van gemaakt.

Wit, witter, witst

Toen Penny Lane in dit huis kwam wonen is het eerste wat ze deed met plankgas rijden naar de bouwmarkt om daar bijzonder veel witte verf te kopen. Ze heeft alles. Alles. Wit geschilderd. De muren én de vloeren. Vervolgens heeft ze zo veel mogelijk planten aan het huis toegevoegd. Volgens haar, omdat er geen balkon of tuin bij het huis zit en ze daarom buiten naar binnen heeft gebracht. Het leuke aan het appartement zijn de ramen, die nog laten zien dat het voorheen een chocoladefabriek was. 

omgebouwde chocolade fabriekomgebouwde chocolade fabriekomgebouwde chocolade fabriekomgebouwde chocolade fabriek

Zwarte muren

Oké, niet alles is wit. De slaapkamer en de badkamer hebben een zwarte muur gekregen, ook weer gecombineerd met groene planten. In de slaapkamer is ook wat kleur aangebracht door de gekleurde plaid.

omgebouwde chocolade fabriekomgebouwde chocolade fabriek

Wit, groen en zwart

Bovenstaand beeld vind ik de mooiste foto van deze binnenkijker. De witte houten vloer komt hier mooi uit in combinatie met de houten tafel met schragen van Ikea, de zwarte stoelen en ja. De groene planten. Lijkt me een heerlijke omgeving om aan het werk te zijn!

omgebouwde chocolade fabriek

Wat vind jij van deze omgebouwde chocoladefabriek?

Bron: thedesignfiles.net

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply