THESTYLEBOX

Keuken inspiratie

Olijfgroene keuken


olijfgroene keuken
Via Pinterest kwam ik deze fantastisch mooie olijfgroene keuken tegen. Olijfgroen is op dit moment mijn nr. 1 favo kleur in huis. Deze keuken vind ik daarom ook prachtig!

Marmeren keukenblad

De keuken heeft een prachtige basis; mooie witte metrotegels en een witgeschilderde afzuigkap. Het keukenblad is gemaakt van marmer en dit past ook perfect in de trends van nu. Het wit van de metrotegels en de marmeren keukenblad steken prachtig af tegen de olijfgroene keukenkastjes.
marmeren keukenblad

Houten plankjes

Aan de muur hangen geen olijfgroene keukenkastjes, maar mooie houten plankjes. Dit hout past geweldig bij de keukenlaatjes die ook van hout zijn gemaakt. Het hout past zo mooi bij het olijfgroen van de keuken!
zwarte lampjes keuken

Zwarte accessoires

De olijfgroene keuken wordt mooi gecombineerd met zwarte accessoires. Zo zie je zwarte wandlampjes, maar ook prachtig zwart servies op de houten plankjes. Daarnaast heeft de olijfgroene keuken en leuk detail: de zwarte kraan. Heel uniek en daarom alleen nog maar mooier. Daarnaast zijn er nog wat koperen accenten in de olijfgroene keuken aangebracht.
eetkamer tafel keuken

Houten eetkamertafel

In de keuken staat een donkeren houten eetkamertafel met licht houten stoelen. In de keuken worden diverse soorten hout met elkaar gecombineerd. Ik weet niet goed wat ik daarvan vind in het algemeen, maar toch kan het in deze keuken wel heel mooi.
eetkamer tafel

Wat vind jij van deze olijfgroene keuken?

Bron: arentpyke.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    De voor- en nadelen van zwarte kranen - THESTYLEBOX
    14 december 2020 at 07:00

    […] mooie groene keuken met een carrara wit marmeren werkblad en een elegante zwarte kraan. Klik hier om meer foto’s te bekijken van deze […]

  • Leave a Reply