THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Scandinavisch interieur

Ode aan het stalen krukje


stalen krukje

Waarschijnlijk spreek ik voor zowel Joëlle als voor mij: wij houden van krukjes. Zo giga praktisch. Zo overal-toepasbaar. Zo mooi. Een tijdje geleden gaven we een krukje van House Doctor weg en dat fijn. Iemand blij maken met zoiets moois. Weer even terug naar het krukje. We schreven er al een paar blogs over, maar nog nooit specifiek over het stalen krukje. Vandaar mijn ode aan het stalen krukje! Mijn persoonlijke favoriet. 

Industrieel krukje

Het fijne aan het stalen krukje is de industriële look die het geeft. Dit kan nét een stoere twist geven aan een Scandinavische woonkamer of een moderne slaapkamer. Hierboven zie je direct mijn favoriete beeld. In een kinderkamer, incl. prachtig kleurenpalet, staat een mooi verweerd industrieel krukje. Ideaal als nachtkastje naast het kinderbed.

Over verweerd gesproken: check het stalen krukje hieronder. Héél vet. Mij is het nog niet echt gelukt om zo’n mooie vonst te doen, maar op een dag vind ik er eentje.

stalen krukje vintagestalen kruk design

Design stalen krukje

Nieuw staal is ook vet. Want zie bovenstaande en onderstaande stalen krukjes. Liefde! Het zijn de krukjes van TUCKBOX, een mooi merk uit Australië. Het leuke is dat je de stalen krukjes helemaal zelf kunt samenstellen en het dan hand gemaakt en op maat wordt gemaakt. Wieeeh!

stalen krukje koperstalen krukje eetkamerkruk winnen

Hierboven nog even het plaatje van onze giveaway van een tijdje geleden. Leuk dat House Doctor krukje! Ik vind het sowieso mooi als staal met hout wordt gecombineerd en ik vind dit een goed voorbeeld.

Wat vind jij van een stalen krukje in het interieur? 

Bronnen: kodinkuvalehti.fi | bloodandchampagne.com | thedesignfiles.net | tuckbox.com.au | realsimple.com | eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply