THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Kantoor inspiratie Kinderkamer inspiratie Lifestyle Modern interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Nieuwe collectie Ohmyhome


beach ohmyhome

We can’t help it, maar we zijn echt giga fan van Ohmyhome. Alles wat deze webshop verkoopt is mooi. Van design lamp tot kindertas. En over de prachtige posters nog niet gesproken. Sinds kort heeft Ohmyhome een nieuwe collectie posters die we heel graag aan jullie willen laten zien.

Handgeschilderde posters

Speciaal voor deze collectie liet Ohmyhome twee illustratoren zes verschillende posters ontwerpen. Daardoor zijn er twee hele verschillende collecties ontstaan: de ene kleurrijk en ideaal voor de kinderkamer. De andere meer ingetogen en prachtig in elke andere kamer.

Op de eerste foto zie je Poster To the Beach – Leisure ontworpen en met de hand gemaakt door Bodil Jane. Ook onderstaande posters zijn uit de hand van deze Amsterdamse illustrator. Van deze posters raak je niet uitgekeken. Je ziet steeds weer iets nieuws en dat vind ik erg leuk.

zoo print
Poster- To the Zoo

fair bodil jane ohmyhome poster
fair poster
Poster – To the Fair 

fern study print

Bijpassend bij de Scandinavische inrichting

Drie andere posters zijn ontworpen door de New Yorkse Sara Boccaccini Meadows. Hierboven zie je Poster Fern Study en hieronder Poster Moss Maze. De posters van Sara zijn allemaal handgeschilderd met waterverf. Ik vind dat de posters een fijne uitstraling geven.

Deze posters passen perfect in een Scandinavische inrichting door de lichte kleuren. Hoewel de print wat druk is, oogt het toch weer rustig door de kleuren die goed bij elkaar passen.

moss maze poster ohmyhome
mushroom melody poster interieur
Poster Mushroom Melody

De posters zijn verkrijgbaar in A2 en A1 en kosten 44,50-54,50. Check de website van Ohmyhome voor de volledige collectie en bestel jouw favoriet!

Welke poster uit de nieuwe collectie van Ohmyhome vind jij het mooist? 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply