THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Modern interieur

Mozaïek badkamer


zwarte badkamer

Mozaïek tegels geven een leuke twist aan je badkamer. De tegels zijn tijdloos en geven een unieke uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om een deel van je badkamer te betegelen. Dit geeft een leuk accent aan de ruimte. Maar je kunt ook je hele badkamer met de tegels betegelen. Vandaag wil ik je inspireren met verschillende mozaïek badkamers.

Mozaïek tegels als accent

Je kunt mozaïek tegels gebruiken als accent door een muurtje of bad ermee te betegelen. Dit geeft een leuke afwisseling in de badkamer. Op onderstaande foto zie je hier een goed voorbeeld van. Het meubel, de vloer en de muren zijn wit. De basis van de ruimte is hierdoor heel rustig. Het bad met de mozaïek tegeltjes is een eyecatcher in de badkamer.

witte badkamerblauw mozaiekdonkere badkamer

Eindeloos variëren

Rond, vierkant en rechthoekig. Mozaïek tegels zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt eindeloos variëren met de tegels. Betegel de hele badkamer met verschillende soorten tegels voor een waanzinnig effect. Ik vind de badkamer op onderstaande foto erg mooi. De zwarte mozaïek vloer staat prachtig in combinatie met de verschillende tegeltjes aan de muur. De kleuren lopen mooi in elkaar over.

grijze badkamerbadkamer mozaiek

Wat vind jij van mozaïek in de badkamer?

Bronnen: vtwonen.nl | ohallot.free.fr | daniellawitte.blogspot.se | newravenna.photoshelter.com | stillinspiration.blogspot.nl | blog.modernkaribou.ca

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply