THESTYLEBOX

Moodboard

Moodboard: warm thuis


moodboard thestylebox warmte

De winter is toch nog een beetje aangebroken, na weken van 10 graden-welke-jas-moet-ik-nu-aan- weer, is het koud. Niets fijner dan lekker binnen zitten met een dampend kopje thee, onder een plaidje met geurende taart in de oven. Goed boek, fijne film: name it. Warmte thuis creëer je zelf!

Knus op de bank

Als ik aan warm thuis denk, dan is het eerste wat in me opkomt: een kleedje. Ik kan niet op de bank zitten (of liggen-stt) zonder kleedje over me heen. Wanneer ik stil zit heb ik het gewoon nogal snel koud. In winter én in zomer. Dit prachtige kleedje is van Mae Engelgeer via Stockhome. Die kleuren vind ik écht prachtig. Ik ben van plan om komende periode weer wat meer kleur in huis aan te brengen. Ben inmiddels blij met mijn basis, maar ik ben de kleurloosheid van het weer zat en breng dus graag kleur in huis! // Bij een warm thuis horen natuurlijk ook kaarsjes. Bij Wonen met LEF vond ik de kaarsenhouders van Ferm Living. Prachtig hè? // Hoewel ik helemaal op de gezonde tour ben vind ik dat een taart bomvol suiker hoort te zitten. Ik heb namelijk nooit een écht lekkere suiker-vrije taart gegeten (maar laat weten als je een lekker recept kent). Taart bakken hoort ook bij lekker warm thuis zijn. Want weet jij iets beters dan de geur van een verse (appel-)taart? // Warmte komt niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit. Deze quote geeft dat mooi weer vind ik. // Voor kerst kreeg ik het Kinfolk boek cadeau, echt een prachtig exemplaar waar je uren naar kunt kijken (vooral plaatjes kijken, ja!). Lekker met kopje thee en pure chocola.

Houd jij er ook zo van om warm binnen te zitten? 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply