THESTYLEBOX

Interieur ideeën Moodboard Scandinavisch interieur Woonaccessoires

Moodboard: the Scandinavian dream


scandinavische stijl moodboard

Wij houden giga van de Scandinavische stijl. Maar dat is je vast niet ontgaan. Voor deze maandag besloot ik daarom om er ook eens een moodboard bij te maken. Een moodboard met lekker veel wit, grijs en zwart. Ik vond vooral veel geniet-plaatjes, om je gewoon een beetje te inspireren op deze nieuwe maandag.

Scandinavische stijl

Wat een jaloersmakend hoekje. In een hoekje is een bankje gecreëerd door de goede kussens en het warme kleedje. Het tafeltje maakt het geheel helemaal af. Leuk ook dat de Tallow kaars van Het Ontwerpduo er ook staat. // Ik ben dol op veel wit in de slaapkamer, mijn blog ook al gelezen over mijn droomslaapkamer? In deze slaapkamer is ook nog een mooi grijs kleedje neergelegd. Die deuren zijn trouwens ook echt bijzonder mooi. Lijkt me echt fantastisch om een huis te hebben met dat soort mooie oude elementen.  // Oi. Wat een mooie poster! Dit is de poster ‘Palm I’ van Kristina Dam Studios, via The Posterclub. Deze poster past perfect in de Scandinavische inrichting. // Ok. Een beetje een leeghoofd quote, maar ik moest er wel om grinniken. Het is natuurlijk ook helemaal niet fijn om net je winkelmandje volgeshopt te hebben en dat je gaat betalen en dat opeens de helft toch uitverkocht is. Aah! // De espresso kopjes van Dutch Designer Suus Notenboom vind ik enorm mooi. Ik heb sowieso een enorm zwak voor mooi (handgemaakt) servies. De kopjes zijn te koop via Stockhome.

Wat vind jij eigenlijk van de Scandinavische stijl?

Bronnen: designmag.fr | sabonhomeblog.tumblr.com | theposterclub.com | stockhome.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply