THESTYLEBOX

Moodboard

Moodboard: me time


moodboard me time

Yay, het is weer maandag en dat betekent een nieuw moodboard. Deze maandag een moodboard met het thema ‘me time’. Want hoe heerlijk is het om tussen alle drukte door, ook eens even lekker niets te doen en tot rust te komen?! Pak een kop thee en geniet van dit moodboard!

Me time

Ik ben dol op nieuwe uitdagingen en vind het heerlijk om druk bezig te zijn. Aankomende week heb ik tentamens, dus een drukke week wacht op me. En daarnaast ben ik druk met de voorbereidingen van Kopenhagen (waar ik in februari naartoe ga, zoveel zin in!) Maar wat is het fijn om soms ook even helemaal niets te doen. Ontbijten in bed, de nieuwe vtwonen doorbladeren of de ochtend doorbrengen met een boek. Dingen die ik af en toe doe om op te laden tussen alle drukte door. Toepasselijk bij de quote in dit moodboard: ‘and now it’s ME time’. Tijd voor jezelf. Verder zie je in dit moodboard links bovenin een simpele, maar mooie slaapkamer. De ideale plek om tot rust te komen. Daarnaast een plaatje waarop een heerlijk ontbijt te zien is. Oh, en ik ben dol op linnen dekbedden en pastel. Dus het linnen dekbed op de foto is een gouden combinatie en staat daarom op mijn wishlist. Ben je ook fan? Het linnen dekbed is te koop via cultiver.com.

Ik wens je een fijne, nieuwe week toe met veel momenten om van te genieten!

Bronnen: stilinspiration.myhome.aftonbladet.se | cultiver.com | pinterest.com |

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply