THESTYLEBOX

Moodboard

Moodboard: let’s stay home


moodboard winter

Het is weer maandag en dat betekent een nieuw moodboard op de blog. Deze keer is het thema: ‘let’s stay home’. Want hoe fijn is het om met deze koude dagen een dag thuis te zijn?! Ik vind het heerlijk om af en toe een dag niets te hebben en dagje thuis door te brengen. Soms is het zo fijn om even de drukte van buiten te vergeten.

Let’s stay home

Van de grijze trui, die je op de foto ziet, word ik blij. De trui is stijlvol en is lekker warm tegelijk. Op de foto ernaast zie je een prachtige open haard. Zo’n open haard wil ik ooit in mijn droomhuis. Ik vind het zo mooi staan in een interieur. En de warmte die een open haard geeft, komt in de winterdagen ook goed van pas. Bij het zien van de taart, kan ik niet wachten om zelf weer eens de keuken in te duiken om een taart te bakken. En wat een prachtig linnen dekbed op de laatste foto. Meer lezen over een linnen dekbed in de slaapkamer? Caroline schreef hier een tijdje terug een blog over.

Bronnen: cocolapinedesign.com | glamradar.com | 101woonideeen.nl | madebymaryblogg.blogg.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply