THESTYLEBOX

Moodboard

Moodboard: let spring begin!


moodboard voorjaar thestylebox

Let spring begin! Ik ben er helemaal klaar voor (en klaar mee dat het nog steeds winter is) en zie ernaar uit om met-zonder-jas naar buiten te gaan en de tijd te vergeten op het terras. Hoewel de temperaturen er nog niet echt naar uitzien, komt de lente toch wel langzaam in zicht. De lente is eigenlijk ook gewoon een mindset. Of een kleur. Geur. Ik verzamelde de langzame groei naar lente in een moodboard.

Door de grijsheid van de winter waardeer je elk straaltje zon. Zeker met het idee dat dit gegarandeerd binnenkort vaker gaat gebeuren. Here comes the sun! Met ook maar een beetje zon en een ietwat zachte temperatuur relax ik in het park. // Ik ben dol op vers fruit. In de komende maanden komt het lekkere, zoete fruit weer in de winkels. Fijn! // Binnen, buiten zitten. Dat vind ik heerlijk. Zelf heb ik een frans balkon, dus ik kan alleen met de deuren open buiten zitten. Heerlijk vind ik het! Op het plaatje met de geweldige eettafel wordt hetzelfde effect gecreëerd. // Je kunt natuurlijk ook buiten, binnen leven. Ik vond dit plaatje van deze tuin echt super mooi en jaloersmakend. // De woonplant van de maand februari is de narcis. Een heerlijke gele of witte opfrisser voor het interieur. Van Mooiwatplantendoen ontving ik een aantal mooie narcissen en die heb ik in mijn woonkamer gezet. Ik word er zó vrolijk van. De kleur, maar ook de geur: heerlijk.

Heb jij ook zoveel zin in de lente?

Bronnen: completelydelicious.com | sfgirlbybay.com | designinspiration.com | eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply