THESTYLEBOX

Interieur ideeën Moodboard

Moodboard: hout in het interieur


moodboard-thestylebox-hout

Heerlijk vind ik het, zo’n moodboard maken. Ik neem een thema in mijn hoofd en ga daarmee lekker Pinteresten en webshops doorzoeken. Daardoor kom ik zoveel moois tegen, fijnheid. Dit keer wilde ik mooie producten en beelden vinden waar hout centraal stond. Ik heb weer heel wat nieuwe ontdekkingen gedaan!

Hout in het interieur

Oude houten deuren zijn en blijven zo fantastisch mooi. Het plaatje komt van een binnenkijker die ik eerder een keer plaatste op Thestylebox. Ook schreef ik eens een blog over oude deuren, in die blog staan ook leuke verkoopadressen. Toevoeging: bij Loods5 staan er geregeld ook een aantal te koop! // Wat een geweldige kapstok! Dit designstuk komt uit de handen van de Nederlandse designer Rene Siebum. Voor 320 euro heb je een kleine versie in huis van de Wardrobe. // Een heel andere variant van hout in het interieur zijn de posters en kaarten van Marion van Yesiwood. | | Houten balken in huis vind ik prachtig. Ik merk dat die mening door vele van onze volgers wordt gedeeld, zodra ik een foto op onze Facebookpagina plaats met een foto met houten balken dan blijven de ‘likes’ binnenstromen. // Deze leuke tafeltjes zijn ontworpen door de Nederlandse designer Andreas Kowalewski en hij wilde een tafel ontwerpen die makkelijk te produceren is. Ook vond hij het belangrijk dat de tafels gemakkelijk op te slaan en te transporteren zijn. Het idee achter dit ‘groene design’ is om een tafel te creëren die minimale montagetijd nodig heeft en dit heeft hij gedaan door  slechts één materiaalsoort te gebruiken.

Bronnen: thestylebox.nl | stylink.nl | bintihomeblog.com | vtwonen.nl | andreaskowalewski.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply