THESTYLEBOX

Interieur ideeën Moodboard

Moodboard: goud


moodboard thestylebox goud

Goud. Een uitspraak die in mijn tienerjaren nogal populair was. Best veelomvattend. Zeker voor deze blog. Goud is goud in deze winter. Naast koper gaan we namelijk steeds meer goud zien en daarom zocht ik een aantal mooie beelden en plaatste die in de moodboard van deze week. Ik vind het goud! Wat vind jij ervan?

Gouden accessoires

Goud in het interieur kan gaan van lampen tot trappen tot accessoires. Ga voor een groot of klein gebaar. Persoonlijk ben ik van goud als ‘knipoog’ in het interieur. Niet teveel dus, maar goed gedoseerd en afgewisseld met andere kleuren. Zo vond ik een té leuk lampje. De originele webshop kon ik er niet van vinden, maar Wonen met LEF heeft er een aantal in het assortiment die even leuk zijn. // Fermliving is helemaal up-to-date in haar nieuwe collectie. Donkerblauw + goud = winterklaar. Het behang en de plantenpotten kun je bijvoorbeeld kopen bij Flinders. // Op Instagram zie ik het steeds vaker gouden bestek en dat vind ik heel leuk. Op het plaatje vind ik de kleurencombinatie werkelijk prachtig! House Doctor heeft goud bestek te koop en dit vind je o.a. bij Sissy Boy. // Dan de gouden trap: wauw. Dit zou zomaar de lobby kunnen zijn van een hotel waar ik graag eens zou logeren. Geweldige trap met eveneens geweldige vloer en muren. // Ten slotte de gouden kraan. Wat een plaatje hè? Het plaatje vond ik op de site van Watermark, die een dealer in Nederland heeft. Andere speciaalzaken zullen ongetwijfeld de gouden kraan ook hebben!

Bronnen: hannasinspo.com | fermliving.com | frenchyfancy.com | thisisglamorous.com | watermark-designs.com |

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    A touch of gold. Gouden accessoires op kantoor - THESTYLEBOX
    3 mei 2016 at 09:01

    […] ben helemaal in-to goud. Ik vind het een prachtige kleur voor het interieur voor dit voorjaar. Al eens eerder maakte ik er een moodboard bij. Deze trend kan ook perfect op kantoor. Net dat beetje glam op de plek waar iets minder fijne dingen […]

  • Leave a Reply