THESTYLEBOX

Moodboard Persoonlijk

Moodboard: Good Things


moodboard thestylebox

Het is weer maandag! In 9/10 gevallen niet mijn favoriete dag, maar zo nu en dan kan ik juist genieten van de rush die de maandag met zich meebrengt. Nieuwe week, nieuwe dingen, nieuwe kansen. Ik houd van nieuw. En van Good things. Twee dingen die wel hand in hand gaan denk ik. Met nieuwe ogen naar goede dingen kijken. Dat was mijn inspiratie voor deze blog.

Genieten van de goede dingen

Laten we beginnen met de quote. Alles wat daar in staat zijn voor mij de dingen die het leven inkleuren. Niet dat ik dagelijks in het park zit om naar blaadjes te luisteren, maar het idee klinkt fijn. Al deze dingen zijn geen grootse dingen, maar juist de dingen waar je jezelf bewust van moet maken dat je van zoveel kunt genieten. Het leven is zo slecht nog niet. // Langzame ochtenden zijn mijn favoriete vrijetijdsbesteding en dit plaatje ziet eruit alsof ik er zo in wil duiken. // Eén van de good things uit de quote zijn de lege pagina’s van een notebook. Ken je dat je wanneer je zo’n nieuw notitieboekje hebt, dat je dan op de eerste pagina’s heel netjes gaat schrijven en vervolgens vervalt in onleesbaar gekrabbel? // KOFFIE. Kan niet zonder. Koffie brengt op een of andere manier ook altijd alles bij elkaar. Kopje koffie met vriendinnen, kopje koffie bij het koffieapparaat op kantoor of rust en koffie in de ochtend. Kan er echt van genieten. Slow coffee past helemaal perfect in deze blog.

Wat zijn voor jou good things in het leven?

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply